Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Sfârşit de săptămână în judeţul Alba: Petreceri tematice, karaoke, muzică live şi distracţie în al doilea week-end din 2014

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Petreceri tematice, karaoke, muzică live, distracţie şi bună dispoziţie promit administratorii localurilor din judeţul Alba, în doilea week-end din 2014. După o săptămână plină, care a pus final sărbătorilor dedicate naşterii Domnului Iisus Hristos, locuitorii judeţului Alba au ocazia să se relaxeze sau să se distreze, la una dintre petrecerile organizate în judeţ.

După cum ne-a obişnuit, în fiecare marţi şi vineri Mira Caffe Lounge  te invită la o petrecere de karaoke, la care pe primul plan va fi distracţia. Dacă ai o voce demnă de invidiat, dacă crezi că poţi deveni un star, dacă vrei să-ţi exersezi abilităţile muzicale pentru când vei participa la “Vocea României”, sau chiar dacă nu ai ţinut niciodată microfonul în mână, eşti binevenit să petreci alături de cei dragi. Şi pentru că sâmbătă Habitat 25este o nouă zi a distracţiei, gazdele localului albaiulian te invită la „Tequila Party” cu Dj Raul, o petrecere la care alcoolul din Tequila va avea un cuvânt de spus, iar fetele vor primi un shot din partea casei. Mira Caffe Lounge pune la dispoziţie numărul 0753 670 619 pentru rezervări şi sugestii.

Dacă e vineri, înseamnă că e muzică live în Irish Pub Erol. Membrii trupei Good Day vă aşteaptă să interpretaţi alături de ei cele mai tari hituri şi cea mai bună muzică din `90 şi până azi.

Le Papion Cafe Bar, localul din Casa de Cultură a Sindicatelor care a devenit celebru pentru petrecerile organizate vinerea, vă aşteaptă la o nouă seară a distracţiei shot-urile şi cocktail-urile vor avea preţuri speciale. Iubitorii muzicii house au ocazia să se delecteze, vineri, cu începere de la ora 22.00, într-unul din localurile La Poartă şi Habitat Galerie Bar Foaier. Tot vineri, la Dante Caffe va avea loc prima petrecere de karaoke din Sebeş, în anul 2014.

Sâmbătă un nou centru al distracţiei va fi inaugurat în Alba Iulia. Este vorba de Mercur Club un local care promite să ofere “distracţie mare”. Gazdele primei petreceri vor fi Dj Ecos (Edy Coş) şi DJ Earlo, care au pregătit cele mai tari hituri ale momentului. Tot sâmbătă, la Club Stage din Alba Iulia va avea loc Carnivale Party, prima petrecere tematică din acest an.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea