// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Sesiunea științifică a studenților și masteranzilor, în 8-9 decembrie, la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

Departamentul de Filologie al Facultății de Istorie și Filologie din Universitatea „1 Decembrie 1918″ din Alba Iulia organizează, în perioada 8-9 decembrie 2017, Sesiunea științifică a studenților și masteranzilor, aflată, în acest an, la cea de-a X-a ediție.

La acest eveniment și-au anunțat participarea studenți și masteranzi de la mai multe universități din țară: Universitatea din Oradea, Universitatea „Transilvania” din Brașov, Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, precum și de la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

În cadrul acestei manifestări științifice, studenții au ocazia de a prezenta lucrări ce reflectă preocupările lor academice în domeniul de studiu ales, pe următoarele secțiuni: limbă și comunicare, literatură, traductologie și studii culturale. Lucrările sesiunii științifice se vor susține în limbile română, engleză și franceză.

Festivitatea de deschidere va avea loc vineri, 8 decembrie, ora 9.00, în Aula Mică  (etaj I, Corp C) și va fi urmată de prezentarea comunicărilor pe secțiuni.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419