Rămâi conectat

Curier Județean

Serviciul de Probațiune și IPJ Alba: Program destinat persoanelor condamnate pentru comiterea de infracțiuni rutiere. Ce vor învăța aceștia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Serviciul de Probațiune Alba, în colaborare cu Inspectoratul de Poliție județean Alba au demarat activitățile de aplicare a programului de reintegrare ’’În siguranță la Volan’’care se vor desfășura pe parcursul acestei luni. Programul este destinat persoanelor aflate în evidența Serviciului de Probațiune Alba, în baza unei Sentințe penale definitive pentru comiterea de infracțiuni rutiere.

Programul are o structură modulară, fiind structurat pe un modul de bază și și unul sau mai multe module opționale, acestea din urmă putând fi derulate, dacă este cazul în funcție de particularitățile cazurilor.

Modulul de bază are caracter obligatoriu și conține 4 sesiuni care au scopul de a sprijini participanții să obțină informații de natură juridică și comportamentală, să dezvolte atitudini favorabile respectării legislației rutiere, să își analizeze și înțeleagă mecanismele comportamentului propriu, să conștientizeze factorii care îi predispun la comiterea de infracțiuni și să își dezvolte capacitatea de a exercita control asupra lor, astfel încât să reducă riscul de recidivă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea