Rămâi conectat

Curier Județean

Seratele Bibliotecii Judeţene „Lucian Blaga” Alba: „Dialogul şi comunicarea ca exerciţiu de relaţionare”, tema lunii noiembrie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Consiliul Județean Alba şi Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba vă invită vineri, 22 noiembrie 2019, începând cu ora 18:00, la o nouă întâlnire cu Seratele Bibliotecii. Evenimentul se va desfăşura şi de această dată la sala de lectură a bibliotecii, într-un cadru al cărţilor, al dialogului şi al creativităţii.

Tema propusă pentru luna noiembrie este una cât se poate de interesantă – Dialogul şi comunicarea ca exerciţiu de relaţionare. Subiectul a fost propus de participanţi la ediţia anterioară şi va fi dezbătut în cadrul unor discuţii moderate de părintele Pimen de la mănăstirea din Oarţa de Sus.

Cei prezenţi vor participa la un adevărat dialog de idei, însoţit, ca de fiecare dată, de momente muzicale şi artistice într-o ambianţă pe cât de plăcută, pe atât de incitantă. În acest sens, publicul vor avea ocazia să discute şi să dezbată şi pe marginea unor cărţi aflate în colecţiile bibliotecii, propuse pentru această întâlnire de suflet.

Seratele bibliotecii se desfăşoară în parteneriat cu Asociaţia „Sfânta Magdalena” din Oarţa de Sus, având ca scop asigurarea unui spaţiu socio-cultural dedicat întâlnirilor periodice ale membrilor comunităţii, în care se dezbat teme culturale, sociale, morale, spirituale, însoţite de lecturi, momente lirice şi muzicale.

Proiectul face parte din programul 4. ANIMAŢIE CULTURALĂ/4.15 Seratele bibliotecii/Proiect de management 2017-2020 și are o frecvenţă lunară. Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba şi deschis tuturor celor interesaţi să petreacă o seară într-un cadru al lecturii, al dialogului şi al artei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea