Sepsi SIC Sf. Gheorghe – CSU Alba Iulia 82-57, în prima partidă din finala campionatului | Echipa lui Popov învinsă categoric!

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Sepsi SIC Sf. Gheorghe a învins în mod categoric CSU Alba Iulia în prima partidă a finalei mari a Ligii Naţionale de baschet feminin în această seară, scor 82-57 (24-13, 23-11, 17-15, 18-18).

Vizitatoarele nu s-au ridicat la nivelul oponentelor, ce au pus presiune încă din start și s-au distanțat fără prea mari emoții.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Acest rezultat confirmă că trupa din Covasna este un adevărat „coșmar” pentru CSU, formația lui Mikes impunându-se chiar mai clar decât în semifinalele cupei de la Brașov, din luna februarie!

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Echipa lui Miroslav Popov, doar cu 9 jucătoare la dispoziție a fost copleșită de miza jocului și de atmosfera din sală, soarta jocului fiind tranșată încă din prima parte, la pauza mare scorul fiind unul net: 47-24. Cealaltă jumătate a întâlnirii a fost echilibrată, dar atât, fără efect decât în plan statistic, întrucât soarta meciului a fost tranșată deja.

A fost al 8-lea insucces consecutiv al albaiuliencelor în compania rivalelor de la Sepsi, dar acest eșec la o diferență netă vine în cel mai important moment al sezonului.

 

Mâine, tot la Sf. Gheorghe se dispută jocul al doilea, iar săptămâna viitoare, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918” sunt prevăzute, marţi, 29 martie şi miercuri, 30 martie, celelalte două întâlniri.

Au marcat: Adriene Webb –  14 puncte, Jelena Antic – 13, Marta Fodor – 8, Branika Hadzovic – 7, Sonia Ursu – 6 , Ny Hammond –4, Elena Dincă – 3, Jefimia Karakasevic – 2.

Dan HENEGAR