Sepsi Sf. Gheorghe – CSU Alba Iulia 76-52 | Campioana, o nucă mult prea tare!

Paul Voicu - Primar 2020

CSU Alba Iulia nu a avut nicio șansă în fieful campioanei Sepsi SIC Sf. Gheorghe, care a câștigat jocul contând pentru Liga Națională, fără a forța, scor 76-52 (29-16, 14-15, 25-5, 8-16).

Fără Jessica January – accidentată, formația din Cetatea Marii Uniri a început ezitant întâlnirea, iar gazdele au condus la un moment dat cu 19-4. Deținătoarea titlului s-a aflat în permanență la conducere, fiind o diferență evidentă de valoare între combatante. Dacă la pauza mare scorul arăta doar o diferență de 12 puncte în favoarea amfitrioanelor, în schimb, la reluare Sepsi a făcut instrucție cu oponentele, ce nu au înscris decât 5 puncte. În sfertul al treilea, „alb-verzile” au reușit un „run” de 17-0, iar CSM a bifat mai mult de șapte minute în care nu a înscris, iar în minutul 33 s-a înregistrat ecartul maxim, 72-36, când gazdele aveau dublul punctelor realizate de adversare.

ELIT

În ultimul parțial, scorul s-a mai strâns, pe fondul relaxării primei clasate, favorita incontestabilă la cucerirea celui de-al treilea titlu consecutiv, ce a bifat al 12-lea succes direct cu CSU.

CSU Alba Iulia are două înfrângeri în 2018 iar Sepsi este invincibilă în actuala stagiune, cu maximum de puncte și 12 victorii la rând

Mihail David - 2020

Au marcat:  Ashley Morrissette – 16 puncte, Tyshara Fleming – 12, Marta Fodor – 10, Ana Radovici – 5, Alina Crăciun – 4,  Lejla Omerbasic – 3, Cristiana Cutaș – două; Diana Ignat, Andreea Fleșer, Tania Agache, Alexandra Bobar. Antrenor Manuel Rodriguez.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Este o perioadă încărcată pentru formația din Cetatea Marii Uniri, care miercuri joacă pe teren propriu, în Sala Universității „1 Decembrie 1918”, cu „U” Cluj, iar sâmbătă se deplasează la Timișoara.

 

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...