Rămâi conectat

Sport

„Şepcile roşii” cu suflet mare: „U” Cluj, meci caritabil pe „Cetate”, miercuri, 21 octombrie, pentru Aşezământul „Sf. Vasile cel Mare” Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipa „şepcilor roşii”, cea mai iubită formaţie din Ardeal, „U” Cluj va fi prezentă miercuri, 21 octombrie, pe Stadionul „Cetate” din U Cluj Alba Iulia 4Alba Iulia pentru a juca un meci caritabil ale cărui încasări vor fi donate Aşezământului Social „Sf. Vasile cel Mare” din municipiul reşedinţă de judeţ.

Motivul, o partidă demonstrativă susţinută de fosta prim-divizionară, condusă de antrenorul Marius Popescu (originar din Totoi), de la ora 16.00, împotriva selecţionatei Campionatului Municipal de Minifotbal.

Cu acest prilej se va trage cortina peste a treia ediţie a întrecerii sportive organizată de Primăria Municipiului Alba Iulia, în colaborare cu Asociaţia „Student Sport” Alba Iulia (condusă de Cătălin Costea), partener media fiind ziarul Unirea.

De la ora 17.00 se dispută Supercupa respectivei competiţii, între STH (locul 2 în campionat, Arhimar a refuzat) şi „Şase” (câştigătoarea cupei), iar la ora 17.00 va fi festivitatea de premiere.

Studenţii nu sunt la prima iniţiativă de acest gen, în 2013, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918” disputându-se un meci caritabil, încasările, peste 5000 de lei (licitaţie pentru tricourile unor echipe de Liga 1) fiind donate Căminului „Steaua Speranţei”

Sursa foto: sepcile rosii


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în finala Cupei României | Revelion lângă furnale, cu Bradu și Lupu printre protagoniști!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara a reușit un rezultat de senzație, calificându-se în finala Cupei României, după semifinala de pe „Michael Klein” cu FC Voluntari. S-a declanșat Revelionul lângă furnale, pe Stadionul „Michael Klein”, după succesul de povestit peste generații. Gazdele au deschis scorul prin Manolache (20), iar D. Florea (33) a egalat, rezultat cu care s-a intrat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea