Rămâi conectat

Actualitate

Senatorul USR care a lovit un bărbat cu un telefon mobil în cap, a scăpat: Bărbatul agresat și-a retras plângerea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Senatorul USR care a lovit un bărbat cu un telefon mobil în cap, a scăpat: Bărbatul agresat și-a retras plângerea

După ce a lovit un bărbat cu un telefon mobil în cap, senatorul USR Marius Virgil Bob, a transmis, în cursul zilei de sâmbătă, că cel agresat şi-a retras plângerea care i-a adus parlamentarului cercetarea penală.

„Plângerea depusă împotriva mea a fost retrasă. Întreaga întâmplare a fost rezultatul unor orgolii ce se pot naşte chiar şi între amici. Nimeni nu a fost rănit, au existat doar schimburi nefericite de replici şi o reacţie nervoasă nelalocul ei. Regret profund această reacţie şi îi asigur pe sălăjeni că rămân acelaşi om pe care se pot baza în Parlamentul României. Îmi continui munca, pentru că asta este important acum”, a precizat, sâmbătă, într-o postare pe Facebook, Marius Virgil Bob, informează Agerpres.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj anunţa miercuri, într-un comunicat de presă, că bărbatul agresat, în vârstă de 50 de ani, a depus o plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Şimleu Silvaniei.

Având în vedere calitatea persoanei, în conformitate cu dispoziţiile Codului de procedură penală, poliţiştii au întocmit referat cu propunere de declinate a cauzei organului competent – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Marius Virgil Bob a recunoscut acest incident, marţi, într-o postare pe contul său de Facebook.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

3 martie. Ziua Mondială a Scriitorilor: Suntem şi devenim ceea ce gândim, spunem, scriem şi acţionăm

Ziarul Unirea

Publicat

în

În fiecare an, pe 3 martie, se aniversează Ziua Mondială a Scriitorilor. Poeți, eseiști, nuveliști, dramaturgi, critici literari, istorici și jurnaliști de pretutindeni sunt amintiți și apreciați pentru rolul în dezvoltarea literaturii și a culturii la nivel mondial. Ziua mondială a scriitorilor a fost introdusă pentru prima dată în 1986 de către English Pen Club, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea