Rămâi conectat

Politică Administrație

Senat: Consolidarea clădirilor cu risc seismic va fi finanţată din bugetele locale

Dragoş Suciu

Publicat

în

DSC07716În limita fondurilor alocate anual, autorităţile publice vor putea finanţa de la bugetele locale proiectarea şi execuţia lucrărilor de intervenţie în cazul locuinţelor proprietate a persoanelor fizice pentru reducerea riscului seismic, după cum a decis luni, Camera Senatului.

Propunerea legislativă pentru modificarea Ordonanţei 20/1994 privind măsuri pentru reducerea riscului seismic al construcţiilor existente, semnată de deputatul Diana Tuşa, a primit raport negativ din partea Comisiei pentru administraţie, însă raportul a fost respins de plen.

Potrivit legii în vigoare, autorităţile administraţiei publice pot finanţa de la bugetele locale, în limita fondurilor alocate anual cu această destinaţie, doar expertizarea tehnică a acestor locuinţe, conform Mediafax.ro.

Guvernul nu a susţinut adoptarea acestei iniţiative legislative.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni

Bera Larisa

Publicat

în

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni Administrația comunei Doștat, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede implementarea unui sistem informatic pentru simplificarea procedurilor administrative în primărie. Citește și: Reabilitarea și modernizarea primăriei Doștat: Licitația de aproape jumătate de milion de lei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea