Rămâi conectat

Politică Administrație

Senat: Consolidarea clădirilor cu risc seismic va fi finanţată din bugetele locale

Dragoş Suciu

Publicat

în

DSC07716În limita fondurilor alocate anual, autorităţile publice vor putea finanţa de la bugetele locale proiectarea şi execuţia lucrărilor de intervenţie în cazul locuinţelor proprietate a persoanelor fizice pentru reducerea riscului seismic, după cum a decis luni, Camera Senatului.

Propunerea legislativă pentru modificarea Ordonanţei 20/1994 privind măsuri pentru reducerea riscului seismic al construcţiilor existente, semnată de deputatul Diana Tuşa, a primit raport negativ din partea Comisiei pentru administraţie, însă raportul a fost respins de plen.

Potrivit legii în vigoare, autorităţile administraţiei publice pot finanţa de la bugetele locale, în limita fondurilor alocate anual cu această destinaţie, doar expertizarea tehnică a acestor locuinţe, conform Mediafax.ro.

Guvernul nu a susţinut adoptarea acestei iniţiative legislative.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea