Selecţie de culegători de căpşuni în Spania

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Astăzi, de la ora 8.30, la Blaj, în incinta Centrului Cultural „Iacob Mureşianu”, un angajator din Spania va organiza o selecţie a persoanelor care doresc să muncească în agricultură, la cules de căpşuni în zona Huelva. Directorul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba, Corneliu Engi, ne-a declarat că sunt disponibile 70 de locuri de muncă pentru culegători de căpşuni, iar în următoarea perioadă sunt aşteptaţi şi alţi angajatori din Spania să organizeze astfel de selecţii. (A.D.T.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

2 Comentarii

titirca inima rea 10 februarie 2011 at 2:26

ce nu inteleg, e de ce trebuie sa vina sa faca ”selectie”aici,parca nu ar fi gasit 70 de sclavi ajunsi deja acolo si care freaca menta de pomana;mai era unul acum cateva luni,ala facea selectie pentru Haiti parca;o fi tot ala acum ii duce in Spania si-i plateste ca in Haiti.

vigilante 10 februarie 2011 at 10:34

Eu nu inteleg ceva: cat e real si cat teapa cu firmele astea de recrutare. La noi somajul a atins cote mari, oamenii se plang de lipsa locurilor de munca si salarii mici. Pe de alta parte apar angajatori din afara ca ciupercile dupa ploaie (si asta in conditiile in care si la ei e criza, somaj si lipsa locuri de munca). Apar anunturi peste anunturi cu joburi in strainatate. Oare oamenii fara loc de munca in special tinerii chiar nu sunt interesati sa munceasca? Aceste anunturi apar cu regularitate, unele din ele indicand si linkuri catre siturile lor unde se pot obtine mai multe informatii. Consultand unele situri am observat ca multe oferte sunt neschimbate. In mod logic ar trebui ca aceste posturi sa se dea ca „painea calda”..nu stiu ce sa mai cred. Poate ma lamureste si pe mine cineva care a avut tangenta cu asa ceva.

Comentariile sunt oprite