Sediul companiei Transavia de la Sântimbru – o bijuterie arhitectonică sub forma unui ou uriaș – iluminat în culorile tricolorului

Sediul companiei Transavia de la Sântimbru, cel mai mare producător de carne de pasăre din România, este iluminat în culorile tricolorului, în cinstea Marii Sărbători Naționale.

”În fiecare an, în preajma zilei de 1 decembrie, sediul companiei Transavia este luminat în culorile tricolorului. Anul acesta, de Centenar, lângă Alba Iulia, am aprins din nou luminile, în cinstea Marii Sărbători Naționale!!!”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a companiei, însoțită de filmarea de mai jos.

Compania Transavia, cel mai mare producător de carne de pui din România, fondată în anul 1991, a cunoscut o continuă dezvoltare prin investiţii masive în achiziţionarea şi modernizarea unor ferme de creştere a puilor, cât şi în construirea celui mai modern abator de păsări din ţară şi a unei fabrici de preparate şi semipreparate din carne de pui, precum şi în achiziţionarea de utilaje şi tehnologii care au revoluţionat standardele de calitate. Nu în ultimul rând s-au făcut investiţii mari şi în asigurarea unei baze furajere din producţia proprie de cereale.

Sediul de la Sântimbru este o adevărată bijuterie arhitectonică şi include în cei 6000 de mp mai multe birouri, săli de conferinţe şi de întâlniri ale oamenilor de afaceri, un restaurant, o cantină pentru salariaţi, o seră şi alte utilităţi în premieră.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...