Rămâi conectat

Politică Administrație

Şedinţă ordinară a Consiliului Local al oraşului Baia de Arieş

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

primaria baia de ariesPentru vineri, 31 ianuarie 2014, au fost convocaţi în şedinţă publică ordinară cei 13 consilieri locali ai oraşului Baia de Arieş de către primarul Traian Pandor pentru a discuta şi aproba cele 8 proiecte supuse spre dezbatere.

Această şedinţă se va desfăşura începând cu ora 15.00 în sala de şedinţe a Casei de Cultură din localitate şi va cuprinde 7 proiecte de hotărâri iniţiate de primarul localității și un proiect iniţiat de câţiva consilieri locali, iar la sfârşitul şedinţei se vor discuta probleme ce ţin de buna administrare a oraşului.

Proiectul ordinei de zi este următorul:

1. Proiect de hotărâre privind  aprobarea bugetului centralizat al oraşului Baia de Arieş, pe anul 2014.

2. Proiect de hotărâre pentru  abrogarea HCL  Nr.3/2013  privind modificarea şi completarea Inventarului bunurilor care aparţin domeniului public al oraşului Baia de Arieş și a HCL Nr.64/2013 privind modificarea H.C.L. nr. 3/2013 pentru modificarea şi completarea Inventarului bunurilor care aparţin domeniului public al oraşului Baia de Arieş.

3. Proiect de hotărâre privind  radierea  din extrasele CF, a dreptului de administrare  instituit în favoarea IGR Câmpeni şi GOPET Câmpeni.

4. Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea Inventarului bunurilor care aparţin domeniului public al oraşului Baia de Arieş.

5. Proiect de hotărâre privind vânzarea imobilului „Teren intravilan”, situat în orașul Baia de Arieş, strada Piaţa Băii, jud. Alba, înscris în CF 70724- Baia de Arieş.

6. Proiect de hotărâre privind actualizarea listei bunurilor proprietate publica şi privată a oraşului Baia de Arieş, concesionate către SC APA CTTA  Alba S.A.

7. Proiect de hotărâre privind  marcarea cantităţii de 50 metri cubi lemn – molid din pădurea comunală  ,, Conţu ’’ şi stabilirea destinaţiei acesteia.

8. Proiect de hotarâre privind aprobarea încheierii acordului de asociere  între Consiliul Local al oraşului Baia de Arieş și Asociația „ Dr. Lazăr Chirilă” Baia de Arieş.

Ovidiu CULDA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Daia Română: Silviu-Mihai Moldovan, un tânăr pentru viitor!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Daia Română: Silviu-Mihai Moldovan, un tânăr pentru viitor! USR Daia Română are plăcerea să anunțe desemnarea lui Silviu-Mihai Moldovan, candidat pentru funcția de primar al comunei Daia Română. Cu o viziune proaspătă și un plan ambițios de dezvoltare, Silviu este hotărât să contribuie la dezvoltarea și prosperitatea locală. În vârstă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea