Secția de Radiologie și imagistică medicală a Spitalului din Alba Iulia are un medic nou

Secția de Radiologie și imagistică medicală a Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia are un medic nou în urma concursului desfășurat la mijlocul lunii aprilie 2015. Singurul candidat înscris, Spital Alba Iulia02Valentin Cotârlea, a fost declarat admis de comisia de examen.

Potrivit unei informări publicate pe site-ul spitalului, el a obținut 85 de puncte la proba scrisă, 100 la cea clinică/ practică și 39,73 puncte în urma analizei și evaluării activității profesionale.

ELIT

Proba scrisă a concursului a fost susținută în 15 aprilie. Proba practică a fost anunțată după terminarea celei scrise.

Concursul s-a organizat cu respectarea Ordinului nr. 698/2001, la sediul DGASPC Alba – Sala de ședințe, Bulevardul 1 ”Decembrie 1918” Alba Iulia, nr 68.

Mihail David - 2020

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

1 comentariu

Așa zis-a Burebista 28 aprilie 2015 at 11:02

Felicitări Valentin!
Sper să fii atât de bun precum spun notele obținute la examen, iar faptul că mama este medic de familie să nu fi fost un factor care să influențeze notele comisiei, ci doar să îți ajute în dobândirea cunoștințelor atât de necesare în această carieră. Îți urez să nu te plafonezi doar fiindcă ești medic într-un spital dintr-un oraș mic. Aruncă privirea spre un oraș nu prea îndepărtat, Clujul, care pentru tine trebuie să reprezinte un nivel obligatoriu de profesionalism. Altfel mulți pacienți nu vor ezita să prefere spitalele din centrele universitare, și asta vei vedea pe pielea ta.
Unul din exemplele bune de la care poți învăța multe este dr. Oancea Adrian, și bineînțeles mama ta – un medic de excepție care rezolvă multe cazuri abandonate de alți doctori.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...