Rămâi conectat

Actualitate

SEBEȘ: Scandal între rude pentru împărțirea averii

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Jandarmii din Sebeș au intervenit marți, 19 martie, pentru a aplana un conflict dintre doi bărbaţi care îşi disputau o proprietate. Cei doi au fost sancţionaţi contravenţional.

Incidentul a fost semnalat prin apel la 112 şi s-a desfăşurat la ora 20.00 pe strada Ştefan cel Mare din municipiu. Motivul conflictului a fost legat de împărţirea unor bunuri materiale între două rude, iar discuţiile contradictorii legate de împărţirea averii au degenerat în violenţă verbală.

Oportunitatea apelului la 112 şi rapiditatea intervenţiei jandarmilor au favorizat aplanarea scandalului încă din fază incipientă, prevenindu-se astfel escaladarea violenţei şi apariţia unor fapte mai grave.

Cei doi ai fost identificaţi ca fiind Sorin V. (47 de ani) şi Eugen P. (50 de ani) şi au fost sancţionaţi contravenţional. Totodată au primit recomandarea ca pe viitor să apeleze la căi legale de rezolvare a divergenţelor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O parte dintre pensionari ar putea să returneze ajutorul social primit: Anunțul Casei de Pensii

Bogdan Ilea

Publicat

în

O parte dintre pensionari ar putea să returneze ajutorul social primit: Anunțul Casei de Pensii Anunț îngrijorător, transmis de Casa de Pensii, pentru anumiți pensionari. Aceștia ar putea să fie puși să înapoieze ajutorul social primit, în cazul în care nu respectă anumite obligații. Citește și: Legea pensiilor 2024: Perioadele care nu se iau în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea