Rămâi conectat

Societate

Seară de colinde oferită pensionarilor de femeile liberale

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Organizaţia de Femei a PNL Alba Iulia a oferit week-end-ul trecut o seară specială de colinde pensionarilor din municipiul reşedinţă de judeţ. Evenimentul s-a desfăşurat vineri seara la restaurantul Transilvania şi s-a bucurat de o numeroasă participare. Pensionarii au fost colindaţi de inimoşii şcolari din clasele I-IV de la Şcoala Generală „Ion Agârbiceanu” conduşi de învăţătoarea Felicia Stanciu, de grupul folcloric „Datini”, interpretul de muzică populară Flavius Cristea şi instrumentistul Ghiţă Groza. Anda Udrea, preşedintele OFL Alba Iulia, prof. Elena Ignat, membră în organizaţia naţională a femeilor liberale, deputatul Călin Potor şi Gabi Pleşa – preşedintele PNL Alba Iulia au împărţit cadouri colindătorilor. Acţiunea a fost sprijinită de Teodor Atanasiu, deputatul PNL de Alba.
Invitaţii de vârsta a treia au fost ospătaţi de gazde cu prăjituri, cozonaci şi vin fiert. Seara de colinde organizată de femeile liberale din Alba Iulia a adus zâmbete, măcar pentru câteva ore, pe chipurile acestor persoane greu încercate de situaţia economică a ţării, acum, în preajma sărbătorii Crăciunului. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile

Unirea Ziarul

Publicat

în

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile Mare e grădina… alegerilor. Dacă nu luăm în seamă acei lăudătorilor plătiți, ar trebui să lăsăm pentru o dată ulterioară enumerarea efectelor negative sau pozitive ale unei alianțe, mai ales în perioada pre-electorală. Oricum, efectele unor astfel de alianțe pot fi și puțin benefice, de natură să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea