Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Se răceşte VREMEA, din a doua zi de Crăciun. Prognoza meteo în Transilvania şi la munte. De Revelion sunt aşteptate ninsori

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dacă vremea de afară din prima zi de Crăciun ne dă senzaţia că e primăvară, pe 26 decembrie temperaturile se schimbă radical, vântul va începe să bată din ce în ce mai puternic. De Revelion, sunt aşteptate ninsori.

Temperaturile scad şi ploile, ninsorile sau lapoviţa vor cuprinde sudul, estul şi centrul ţării, începând de vineri seară, potrivit prognozei Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM). De vineri, se înmulţumesc precipitaţiile în Oltenia, Muntenia şi mare parte din Transilvania şi Moldova. Acestea se vor transforma în ninsori, în special în Transilvania, Banat, Crişana, Maramureş, Moldova şi la munte, se arată în prognoza ANM.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În Transilvania vremea se răceşte spre medii ale maximelor de până la minus 2 grade şi ale minimelor de până la minus 10 grade, pe 27 – 28 decembrie. Pe 26 decembrie vor fi precipitaţii mixte, în general slabe cantitativ, iar între 29 decembrie şi 4 ianuarie vor fi predominant ninsori, pe arii extinse.

La munte, până la sfârşitul săptămânii, vremea se va răci de la o zi la alta, iar mediile termice vor scădea spre minus 8 grade ziua şi minus 12 grade noaptea. Probabilitatea pentru precipitaţii pe arii extinse şi moderate cantitativ va creşte de joi, când vor predomina ninsorile.

sursa: mediafax


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”? Un episcop ortodox le-a explicat credincioșilor săi de ce nu se urează „Sărbători fericite!” de Învierea Domnului. Preasfinţitul Ambrozie, episcopul Giurgiului, a vorbit despre „păcatul” pe care-l fac unii credincioși în perioada pascală. „Mulţi dintre dumneavoastră v‑aţi împărtăşit cu trupul şi sângele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea