Se modernizează iluminatul public în toate satele aparținătoare municipiului Aiud. Consilierii locali au aprobat introducerea unui sistem inteligent, pe LED

Consilierii locali din Aiud au aprobat, în cadrul ședinței online ce a avut loc miercuri, 29 aprilie, proiectul pentru introducerea iluminatului public pe LED și sistem de telegestiune în toate satele componente și aparținătoare municipiului.

În acest sens, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Aiud din data de 29.04.2020 a fost aprobat proiectul privind scrierea, depunerea și implementarea unui proiect în cadrul Programului privind sprijinirea eficienței energetice și a gestionării inteligente a energiei în infrastructura de iluminat public, nelansat, apel finanțat prin Administrația fondului de mediu, pentru îmbunătățirea iluminatului public in localitățile componente si aparținătoare municipiului Aiud.

ELIT

„Reamintesc faptul că proiectul care are în vedere introducerea iluminatului public pe LED în urbanul municipiului Aiud se află în contractare, acum. Am transmis ultimele clarificări solicitate pentru contractare”, a precizat Liviu Florea, administratorul public al municipiului.

Proiectul a fost adoptat cu votul a 15 consilieri din totalul celor 19. Ceilalți consilieri s-au abținut, sau au votat împotriva acestui proiect.

„Prin intermediul acestui apel de proiecte avem în vedere înlocuirea tuturor corpurilor de iluminat public existente în toate satele componente și aparținătoare municipiului Aiud, precum și implementarea sistemului de telegestiune pe infrastructura nou creată”, transmis reprezentanții primăriei.

Iluminatul public inteligent oferă condiţii de trafic și un mediu pietonal mai sigure.

Administratorul Liviu Florea a mai transmis că lucrările la infrastructura rutieră pe străzile Iazului, Grădinii și Tribun Tudoran continuă.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Rusinea 3 mai 2020 at 12:48

Un exemplu si pt Alba Iulia unde strazi si case noi cu autorizatie de constructie nu au curent !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...