Rămâi conectat

Sport

Se mișcă lucrurile în curtea ultimei clasate: CS Ocna Mureș continuă în Liga a 3-a în ciuda poziției precare din ierarhie, în această săptămână e reunirea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Zestrea precară din clasament, un sigur punct strâns în prima parte a eșalonului terț, putea fi un motiv care să-i determine pe oficialii ocnamureșenii să renunțe în această pauză. Totuși, CS Ocna Mureș merge înainte și nou-promovata va continua în Liga a 3-a și în primăvară, chiar dacă șansele sunt extrem de reduse în a evita retrogradarea, primăria ocnamureșeană asigurând bugetul necesar și pentru partea secundă a sezonului.

Zilele trecute, antrenorul Mihai Manea, curtat și de Unirea Alba Iulia în această perioadă, s-a întâlnit cu reprezentanții “Sodei dragă” pentru a discuta pe seama campaniei de transferări, o condiție pusă pentru a mai continua la CS Ocna Mureș, fixându-se reunirea lotului pentru zilele viitoare: marți, 15 ianuarie, sau miercuri, 16 ianuarie. “Mihai Manea este antrenor la CS Ocna Mureș, deocamdată. Am discutat pe tema posibilei plecări și, sincer, nu ne-am putea supăra dacă ar decide să plece, l-am înțelege. A venit la Ocna Mureș într-un moment dificil, ne-a ajutat foarte mult, chiar dacă rezultatele nu au fost cele dorite de noi toți”, a explicat Ioan Paul, președintele grupării din orașul salin.

*Vin foștii echipieri ai Performanței, Manea mai așteaptă…

Oficialul ocnamureșenilor a mai afirmat că a ajuns la un acord verbal, fără a se semna documentele, cu câțiva jucători doriți de Mihai Manea, fotbaliști care sunt așteptați la reunire. Conform informațiilor vehiculate, țintele campaniei masive de achiziții din această iarnă sunt, în mare majoritate, jucători cu care Manea a mai lucrat la Performanța Ighiu, echipă pe care a pregătit-o campionatul trecut. Astfel, pe lista “de așteptare” sunt trecuți fotbaliști precum Olălău (revenit din Anglia), P. Muntean (Sportul Petrești), Iclănzan, Trifa (Voința Stremț, de unde este dorit și Goangă), Tineiu și A. Câmpean (Hermannstadt II), cu care s-a și discutat, unii dintre aceștia fiind așteptați la primele antrenamente din 2019.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea