Rămâi conectat

Sport

Se liniștesc apele la Daia Română: Viitorul Spicul va juca din etapa viitoare pe terenul din „Lunca Gâștelor!”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Viitorul Spicul Daia Română va juca începând de duminică, 1 noiembrie, meciurile considerate pe teren propriu pe arena situată în „Lunca Gâștelor”, prima partidă fiind în etapa a 11-a, cu Inter Ciugud. Decizia a fost luaDalia Sport Daia - Viiitorul Spicul Daia 42tă astăzi, într-o ședința a Consiliului local a comunei Daia Română. 

Respectiva locație sportivă a fost parte din „mărul discordiei” al conflictului iscat între cele două reprezentante ale comunei, Dalia Sport și Viitorul Spicul 2014.

Le mulțumim consilierilor locali pentru înțelegerea acordată. Ne bucurăm că vom putea beneficia de un teren mai bun și e importantă această decizie. Din iarnă, pe bază de proiect, există posibilitatea să fim sprijiniți și financiar de către autoritățile locale„, a declarat Ioan Hăprian, președintele nou-promovatei dăiene.

Relațiile între cele două formații au fost tensionate în ultimul an, tocmai din pricina faptului că Dalia Sport folosea terenul din „Lunca Gâștelor”, iar Viitorul Spicul pe cel din „Drumul Străjii”.

În urmă cu trei săptămâni, la derby-ul comunei, încheiat la egalitate, oaspeții s-au antrenat în parc, au sărutat gazonul în momentul când au intrat în incintă, iar final, Paul Ciucă a avut un conflict verbal cu un apropiat al gazdelor, în apropierea primarului Gheorghe Hăprian. Cel două părți s-au aflat în conflict deschis, acuzele fiind grave, mergându-se până la amenințări cu instanța.

Citește și: FOTO: Derby de Daia nedecis | Dalia Sport – Viitorul Spicul 0-0, fotbal cu lingurița, nervi și orgolii multe

*Ciucă: „S-a făcut dreptate”

 

S-a votat în unanimitate în consiliu ca începând din această săptămână echipa Viitorul Spicul 2014 să-și desfășoare antrenamentele și jocurile oficiale pe terenul nou, iar mâine vom primi documentele pentru a le înainta la AJF Alba. Mă bucur foarte mult că s-a făcut dreptate și consider că acest conflict artificial nu-și avea locul și putea fi evitat din capul locului, dacă edilii comunei luau decizia corectă de la început „, a menționat Paul Ciucă.

*La Viitorul Spicul, doar dăieni

Din punctul de vedere al celor de la Viitorul, o eventuală fuziune cu Dalia Sport nu este de actualitate. „Nu se pune problema așa. Noi așteptăm la Viitorul Spicul orice jucător de la Dalia, cu buletin de Daia Română„, a încheiat Hăprian.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea