Scutul Pădurii: Material lemnos transportat fără acte, confiscat de polițiștii din Cugir. Camionul a fost indisponibiizat

Poliţiştii din Cugir au confiscat 17 metri cubi de material lemnos, în urma unui control în trafic. Lemnul a fost confiscat, iar camionul cu care era transportat a fost indisponibilizat.

La data de 19 mai a.c., în jurul orei 23.45, poliţiştii din Cugir, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului de Ordine Publică, în timp ce acţionau în zona Râul Mare, au oprit, pentru control, o autoutilitară ce transporta 17,14 metri cubi de material lemnos, de esenţă răşinoasă.

ELIT

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul autoutilitarei nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport pentru lemnul transportat.

Faţă de acesta, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, conform art. 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, cu amendă în valoare de 5.000 de lei, ca şi măsură complementară materialul lemnos a fost confiscat, iar autoutilitara a fost indisponibilizată.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...