Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Scutul pădurii: Material lemnos confiscat de polițiștii din Alba, în urma controalelor în teren și în trafic

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Aproape 50 de metri cubi de material lemnos au fost confiscați de polițiștii din Alba, în urma unor controale în teren și în trafic.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAcțiunile de control, pentru combaterea ilegalităților privind exploatarea și transportul materialului lemnos organizate de Serviciul de Ordine Publică din IPJ Alba, împreună cu polițiști ai Secție 8 Poliție Rurală Câmpeni, jandarmi, specialiști ai Gărzii Forestiere Alba și ai Ocolului Silvic Horea Apuseni, au continuat, pe raza comunei Albac.

Cu ocazia acestei acțiuni, pe un teren situat în apropierea drumului comunal 109, a fost găsită cantitatea de 21,5 metri cubi de material lemnos, de esență rășinoasă, al cărui proprietar nu a putut fi identificat.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

În conformitate cu prevederile legale, materialul lemnos a fost ridicat, în vederea confiscării și a fost lăsat în custodia Ocolului Silvic Horea – Apuseni.

De asemenea, la data de 29.01.2016, în jurul orei 18.00, polițiștii Biroului Rutier Sebeș au oprit, pentru control, o autoutilitară condusă pe strada Mihail Kogălniceanu din Sebeș, de către un tânăr de 27 de ani, din comuna Șugag.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că datele din documentele de însoțire a materialului lemnos ce era încărcat în autoutilitară nu corespundeau, din punct de vedere cantitativ, cu realitatea.

Polițiștii l-au sancționat contravențional pe șoferul autoutilitarei, în conformitate cu prevederile art. 19, alin. 1 din Legea nr.171/2010 privind stabilirea contravențiilor silvice, iar cantitatea de 25,74 metri cubi de material lemnos a fost confiscată. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Baza sportivă din Zlatna urmează să fie reabilitată energetic. Licitația de peste 1,2 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Baza sportivă din Zlatna urmează să fie reabilitată energetic. Licitația de peste 1,2 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria Zlatna a scos pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice proiectul prin care se dorește reabilitarea energetică a clădirii bazei sportive din Zlatna. Aceasta are o valoare aproximativă de 1.236.301,74 de lei. Imobilul este amplasat în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea