Rămâi conectat

Curier Județean

SCUTUL PĂDURII în Alba: 28 de metri cubi de material lemnos CONFISCAȚI și amenzi de 4.970 de lei, în urma unor controale pentru combaterea delictelor silvice

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii, din Alba, specializați în combaterea delictelor silvice, continuă operațiunea „Scutul Pădurii”, astfel au efectuat efectuat 47 de controale în teren și au verificat 35 de mijloace de transport și au constatat 7 infracțiuni. Au fost aplicate amenzi  în valoare de 4.970 de lei și conficat 28 de metri cubi de material lemnos.

Polițiștii specializați în combaterea delictelor silvice, împreună cu specialiștii silvici și jandarmii, au confiscat 28 de metri cubi de material lemnos și au aplicat amenzi în valoare de 4.970 lei.

La data de 11 noiembrie 2020, polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Biroul de Combatere a Delictelor Silvice din Inspectoratul de Poliție Județean Alba, împreună cu specialiști silvici din cadrul ocoalelor silvice de stat și de regim și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba, au efectuat controale în teren pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori și a faptelor ilegale privind exploatarea, circulația, depozitarea și comercializarea materialului lemnos.

Astfel, polițiștii au efectuat 47 de controale în teren, au verificat 35 de mijloace de transport material lemnos și au constatat 7 infracțiuni.

Au fost confiscați 28 de metri cubi de material lemnos și au fost aplicate 26 de sancțiuni contravenționale, din care 10 la Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice și restul la alte acte normative.

Acțiunile de combatere a delictelor silvice vor continua.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea