SCUTUL PĂDURII în Alba: 28 de metri cubi de material lemnos CONFISCAȚI și amenzi de 4.970 de lei, în urma unor controale pentru combaterea delictelor silvice

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Polițiștii, din Alba, specializați în combaterea delictelor silvice, continuă operațiunea „Scutul Pădurii”, astfel au efectuat efectuat 47 de controale în teren și au verificat 35 de mijloace de transport și au constatat 7 infracțiuni. Au fost aplicate amenzi  în valoare de 4.970 de lei și conficat 28 de metri cubi de material lemnos.

Polițiștii specializați în combaterea delictelor silvice, împreună cu specialiștii silvici și jandarmii, au confiscat 28 de metri cubi de material lemnos și au aplicat amenzi în valoare de 4.970 lei.

USR - Alegeri parlamentare 2020

La data de 11 noiembrie 2020, polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Biroul de Combatere a Delictelor Silvice din Inspectoratul de Poliție Județean Alba, împreună cu specialiști silvici din cadrul ocoalelor silvice de stat și de regim și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba, au efectuat controale în teren pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori și a faptelor ilegale privind exploatarea, circulația, depozitarea și comercializarea materialului lemnos.

Astfel, polițiștii au efectuat 47 de controale în teren, au verificat 35 de mijloace de transport material lemnos și au constatat 7 infracțiuni.

Au fost confiscați 28 de metri cubi de material lemnos și au fost aplicate 26 de sancțiuni contravenționale, din care 10 la Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice și restul la alte acte normative.

Acțiunile de combatere a delictelor silvice vor continua.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419