Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Scutul pădurii: Ilegalități în domeniul silvic, la Mogoș – S-au confiscat peste 19 mc de lemn și s-a aplicat o amendă de peste 3.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii Postului de Poliţie Mogoş au confiscat 19,8 metri cubi de material lemnos, în urma unui control în fondul forestier național, pe raza comunei Mogoş. Lemnul a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Abrud R.A. în vederea valorificării.

În perioada 05-06.07.2018, poliţiştii Postului de poliție Mogoș împreună cu specialiştii silvici din cadrul Gărzii Forestiere Alba, au desfăşurau activităţi pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din domeniul silvic, pe raza comunei Mogoș, fiind identificată în fondul forestier național cantitatea de 19,869 mc lemn rotund de esență rășinoasă specia molid.

În temeiul H.G. 470/2014 pentru aprobarea Normelor referitoare la provenienţa, circulaţia şi comercializarea materialelor lemnoase, la regimul spaţiilor de depozitare a materialelor lemnoase şi al instalaţiilor de prelucrat lemn rotund, precum şi a unor măsuri de aplicare a Regulamentului (UE) nr. 995/2010 al Parlamentului European şi al Consiliului din 20 octombrie 2010 de stabilire a obligaţiilor ce revin operatorilor care introduc pe piaţă lemn şi produse din lemn, întreaga cantitate de 19,869 mc, în valoare de 3260 lei, a fost confiscată și predată Ocolului Silvic Abrud R.A. în vederea valorificării.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea