Rămâi conectat

Curier Județean

SCUTUL PĂDURII: 232 metri cubi de material lemnos confiscaţi în urma unui control la o societate comercială din Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii specializaţi în combaterea delictelor silvice au continuat controalele la societăţile ce au ca obiect de activitate exploatarea, depozitarea, prelucrarea şi transportul materialului lemnos. De la o societate din Sebeş au fost confiscaţi 232 metri cubi de material lemnos, ca urmare a nerespectării condiţiilor legale privind exploatarea şi transportul.

lemn neprelucratLa data de 25 februarie a.c., poliţiştii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu specialişti ai Gărzii Forestiere Alba, au efectuat un control la o societate comercială din municipiul Sebeş ce are ca obiect de activitate prelucrarea lemnului, ocazie cu care au constatat că reprezentanţii societăţii au încălcat prevederile Hotărârii de Guvern 470 din 2014 ce reglementează expedierea şi transportul materialului lemnos.

Societatea comercială a fost sancţionată contravențional, în conformitate cu prevederile art. 19 lit. a din Legea 171/2010, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar complementar a fost luată măsura confiscării cantităţii de 232 metri cubi de material lemnos. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea