Ziarul Unirea

Scump, domnule, scump! O partidă de sex l-a costat 1000 de euro! Se prostitua, ca să poată fura mai bine

Marti, 17 ianuarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud, au reuşit identificarea şi reţinerea unei tinere, principala suspectă e comiterea unui furt în legătură cu care au fost sesizaţi cu o zi în urmă.

C.M., o tânără de 19 ani, din municipiul Aiud, i-a sustras unui bărbat de 27 de ani, din judeţul Maramureş, portmoneul şi actele personale, în timp ce se deplasa cu camionul condus de acesta pe traseul Alba Iulia – Aiud. Acesta a luat-o pe tânară după ce ea i-a facut semn să oprească, pentru a-i oferi o partidă de sex pe bani. Se pare că şoferul a plătit, fără voia lui cei 1.000 de euro pe care îi avea la el.

ELIT

Faţă de tânără au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, iar urmărirea penală a fost extinsă şi cu privire la comiterea infracţiunii de prostituţie.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit reclamantului.

Tânăra, care este cunoscută cu antecedente penale, a fost reţinută pentru o perioadă de 24 de ore urmând ca în cursul zilei de azi, 18 ianuarie să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud cu propunere de arestare preventivă.

foto: arhivă

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

1 comentariu

Ana 18 ianuarie 2012 at 21:27

Se pare ca nu avea suficienta experienta, pe viitor sunt sigura ca nu o mai prinde nimeni, mai ales daca merge si la inchisoare acolo o sa invete mai multe. Referitor la individ ii doresc sa o pateasca mai rau de fiecare data cand apeleaza la prostituate.

Comentariile sunt oprite