Rămâi conectat

Ştirea zilei

Şcoala Gimnazială „Iosif Pervain” din Cugir va „îmbrăca” o haină nouă. Contractul pentru execuția lucrărilor de reabilitare și modernizare, semnat de primar

Ziarul Unirea

Publicat

în

„A fost semnat contractul de execuţie lucrări de reabilitare şi modernizare a grădiniţelor aparţinătoare Şcolii Gimnaziale „Iosif Pervain”. Contractul a fost semnat ieri la sediul Primăriei Cugir, între edilul Adrian Teban şi reprezentanţii S.C. Primex Invest S.R.L, firmă desemnată câştigătoare a licitaţiei publice organizată prin Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

Vor fi executate lucrări de reamenajare și modernizare a clădirilor Grădiniței cu Program Normal Nr.2, de pe str. „21 Decembrie 1989” nr.17, și Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 3, de pe str. „Traian Vuia” nr.1.

Investitia se derulează în baza proiectului cu finanţare europeană „Reabilitare, modernizare și echipare infrastructură educațională pentru învățământul preșcolar la Școala Gimnazială „Iosif Pervain” Cugir”, în valoare de peste 2,8 milioane de lei.

Cu ocazia semnării contractului, a fost realizată o vizită în teren la cele două imobile, la care au participat primarul, Adrian Teban, alături de membrii echipei de proiect şi reprezentanţii firmei contractante. Lucrările vor începe cel mai probabil la mijlocul lunii mai şi vor avea ca termen de finalizare luna aprilie a anului viitor.

Se vor executa urmatoarele:
– reconformare structurală a șarpantelor
-lărgire goluri de uși
– înlocuire tâmplării, instalații utilitare, centrale termice
-realizarea sistemelor de ventilare a sălilor de grupă cu recuperatoare de căldură.
-dotare cu mobilier specific
– în plus, la Grădinița cu Program Prelungit nr. 3 se vor termoizola pereții exteriori, planșeele peste parter și subsol şi vor fi instalate panouri solare pentru producerea de apă caldă menajeră.

Aproape 100 de copii vor beneficia de condiţii mai bune şi mai sigure ca urmare a implementării acestui proiect”, au transmis reprezentanții Primăriei orașului Cugir, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea