Ziarul Unirea

Școala Generală Micești, proiect amplu de reabilitare: Cum arată unitatea școlară la 6 luni de la discuțiile despre viitoarele investiții

Viceprimarul cu atribuții de primar, Paul Voicu a postat pe pagina sa de socializare un mesaj referitor la evoluția reabilitării Școlii din Micești, dar și câteva imagini care arată starea actuală a lucrărilor de renovare.

„În 3 februarie, discutam cu părinții și cadrele didactice de la Școala din Micești despre ce intervenții trebuie să facem la această unitate de învățământ. Astăzi, curtea și-a schimbat înfățișarea, clădirea capătă un nou aspect prin refacerea fațadelor și acoperișului și urmează terenul de sport. Pentru interioare, până la finalul anului vom finaliza proiectul de intervenție, iar în vacanța de vară viitoare vom reface și toate sălile de clasă. Este un proiect amplu, pe care l-am început așa cum am promis și pe care-l voi duce la bun sfârșit!”, a anunțat Paul Voicu, viceprimarul cu atribuții de primar.

ELIT

Reamintim că Școala Generală Micești se află în proiectul reabilitare a trei școli din municipiu, „Lucrări de reparații curente la unitățile de învățământ din municipiul Alba Iulia pe loturii”, în valoare de 900.780 lei.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419