SCM Timișoara – CSU Alba Iulia 77-68 | Criză pentru formația din Cetatea Marii Uniri, a 4-a înfrângere consecutivă!

Paul Voicu - Primar 2020

CSU Alba Iulia dezamăgește în 2018, suferind a 4-a înfrângere la rând în Liga Națională de Baschet feminin, în deplasare cu SCM Timișoara, scor 68-77 (18-19, 21-23, 12-21, 17-14) și pierde teren în cursa pentru intrarea în play-off.

Antrenorul Manuel Rodriguez are un start dezolant în noul an, echipa sa câștigând o unică partidă, cu Olimpia Brașov, în prelungiri, în reste înfrângeri pe linie.

ELIT

Formația din Cetatea Marii Uniri nu se regăsește și continuă seria negativă, una care pune în pericol obiectivul sezonului.

Pe Bega, CSU a contat numai până la pauza mare (în primul sfert a codus cu 12-6 și 14-10), primele două sferturi fiind echilibrate (la un moment dat scorul a fost egal 39-39), la mijlocul confruntării scorul fiind apropiat 42-39, dar a urmat căderea, al treilea parțial fiind cele decisiv în economia disputei: 21-12 pentru amfittrioane, ce aveau și ele trei înfrângeri al rând și nu au cunoscut gustul succesului în 2018.

Mihail David - 2020

Nici cealaltă nou-promovată nu se simțea mai confortabil, având trei eșecuri la rând și două înfrângeri în 2018

*Eșecuri pe bandă rulantă

CSU Alba Iulia are un program condensat, cu jocuri miercuri-sâmbătă, miercuri, 24 ianuarie fiind o confruntare la Brno, în CEWL, iar în 27 ianuarie, o dispută internă cu ICIM Arad. Practic, CSU Alba Iulia întâlneşte în următoarele trei dispute interne, tocmai contracandidatele la calificarea în play-off, Universitatea Cluj, SCM Timişoara şi ICIM Arad, primele două teste fiind ratate.

Au marcat: Jessica January – 23 puncte și 14 recuperări („double-double”), Ashley Morrissette – 14, Ana Radovici – 10, Lejla Omerbasic – 6, Alina Crăciun – 5, Tyshara Fleming – 5, Marta Fodor – 3, Cristiana Cutaș – două; Diana Ignat, Andreea Fleșer, Tania Agache, Alexandra Bobar. Antrenor Manuel Rodriguez.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...