Rămâi conectat

Sport

SCM Craiova – Volei Alba Blaj 2-3 *Trupa lui Branko Gajic a bifat a 6-a victorie consecutivă!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj a câştigat, după ce a fost condusă cu 2-o în deplasare, cu SCM Craiova, scor 3-2 (23-25, 19-25, 25-16, 25-20 15-8), meciul contând pentru runda de final a turului Diviziei A 1. Echipa condusă de Branko Gajic avea un parcurs excelent în această prima parte a campionatului, fiind clasată pe poziţia a doua a ierarhiei, cu 29 de puncte, la egalitate cu Dinamo Bucureşti (10 succese, o singură înfrângere), în urma campioanei Ştiinţa Bacău.

Deşi iubitorii echipei de volei din Blaj se aşteptau la o victorie categorică a preferatei lor, socoteala de acasă nu se potriveşte întotdeauna cu cea din târg. Oltencele le-au pus probleme mari ardelencelor şi chiar au reuşit să câştige primele două seturi (25-23, 25-19), însă Branko Gajic a reuşit să le remonteze pe voleibalistele sale şi a câştigat toate cele trei seturi rămase (25-16, 25-20, 15-8), implicit partida. „Nu ar trebui să fim deloc mândri pentru modul cum ne-am comportat în primele două seturi, făcute cadou adversarelor. Noi eram echipa nervoasă din teren şi nu Craiova. Am pierdut un punct, dar este importantă victoria şi faptul că am revenit. După prestaţia de la Craiova trebuie să fim foarte, foarte atenţi în jocul de la Iaşi” a declarat Branko Gajic – tehnicianul formaţiei Volei Alba Blaj. 

Lotul Volei Alba Blaj a fost format din Luminiţa Trombiţaş, Milagros Collar, Roxana Ivanof, Valentina Rusu, Adina Salaoru, Miroslava Kijakova şi Katja Medved (libero), Ramona Rus, Denisa Viloiu, Adina Stanciu, Adriana Dudnic, Camila Lanner.

Nu va fi însă ultimul joc al anului, întrucât marţi, 17 decembrie este programată prima rundă din retur, un nou joc extern, dar la Iaşi, prilej cu care stagiunea se va întrerupe campionatul timp de o lună, până în 18 ianuarie 2014, când în Sala „Timotei Cipariu” va poposi Ştiinţa Bacău


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena, mâine și sâmbătă fiind prevăzute alte două întâlniri, de la ora 20.00, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea