Rămâi conectat

Sport

Schuller curtat de Poli Timişoara – FC Unirea a refuzat împrumutul acestuia pe Bega

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Poli Timişoara a solicitat Unirii Alba Iulia împrumutul gratis până la vară al fundaşului Eduard Schuller, urmând ca la finele campionatului gruparea de pe Bega să aibă prima opţiune la cumpărarea internaţionalului Under 17. „Membrii Consiliului de Administraţie au refuzat această propunere pentru că suntem convinşi că se vor ivi oferte tentante pentru apărătorul nostru. Unirea are nevoie de bani, iar cota sa este în creştere”, a declarat Mihai Dăscălescu, preşedintele executiv al Unirii Alba Iulia. Schuller va împlini 18 ani în luna martie, a bifat 3 jocuri în tur şi a participat la Campionatul European Under 17 din Serbia de anul trecut alături de Fabian Himcinschi. De serviciile sale s-au interesat în această iarnă alte două prim-divizionare, Pandurii Tg Jiu şi Sportul Studenţesc.
lVoicu Florea testat de Gherman
După prima săptămână, una dificilă, din pricina problemelor financiare, antrenorul Stelian Gherman speră ca elevii săi să înţeleagă situaţia dificilă a clubului. „Este greu, trecem prin momente neplăcute, dar încercăm să ne adunăm şi să ne pregătim cât mai bine. Acum vom insista pe partea fizică, va fi un interval de timp delicat pentru jucători”, a spus Gherman. Altfel, într-o discuţie în vestiar, sâmbătă, şefii le-au transmis jucătorilor că încearcă să urgenteze primirea banilor de la RMGC, caz în care Pascal şi compania îşi vor încasa ratele restante. La antrenamentul de luni urmează să se prezinte şi mijlocaşul Voicu Florea (26 de ani, ultima dată la Farul Constanţa). Acesta a mai jucat la Gloria Bistriţa, FC Bihor şi FC Cisnădie (unde l-a antrenat Mihai Dăscălescu), iar zilele viitoare, Gherman se va pronunţa asupra achiziţionării. Să mai adăugăm că, totuşi partida de miercuri, cu CS Zlatna se va disputa, după ce divizionara secundă a dorit anularea testului de verificare. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig

Dan HENEGAR

Publicat

în

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig Cicliștii din Alba legitimați la CSM Mediaș au realizat rezultate de apreciat la primul concurs de mountain bike din acest an disputată în zona Transilvaniei. Triada MTB Avrig s-a desfășurat pe parcursul a două zile, adresandu-se cicliștilor amatori, dar și celor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea