Schimbări spectaculoase la Sportul Petrești! Doru Oancea – antrenor, primăria municipiului Sebeș se implică financiar la echipa de Liga a IV-a

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Schimbări spectaculoase la Sportul Petrești, ocupanta locului secund în Liga a IV-a Alba, formație care în retur va avea un nou antrenor principal, pe Doru Oancea, și va beneficia de susținerea financiară a primăriei din municipiul Sebeș!

Consilierii locali ai municipiului Sebeș sunt de acord să aloce bani în 2018 către formația din Petrești, în baza unui proiect de „sprijinire a sportului de masă”, condiția fiind în plan fotbalistic: aceea ca de destinele echipei să se ocupe Doru Oancea, antrenor care în vara trecută a câștigat cu Șurianu Sebeș barajul de promovare în Liga a 3-a. De asemenea, se vehiculează faptul că în primăvară Sportul Petrești să fie mutată la Sebeș, dar părțile nu au ajuns încă la un acord.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Am discutat aseară cu președintele Eugen Chirca și mi-a transmis ce s-a discutat la respectiva întâlnire. Din punctul meu de vedere nu ar fi nicio problemă dacă întrerupem colaborarea, dar nu este nimic bătut în cuie, nu am primit un punct de vedere oficial”, a menționat Ștefan Fogoroși.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

„Pe mine nu m-a contactat nimeni în acest sens, deocamdată„, a spus Doru Oancea.

Deocamdată discuțiile sunt în faza incipientă, dar intențiile converg spre o colaborare în vederea realizării unei implicări a autorităților locale în fotbalul din Petrești.

Cum Șurianu Sebeș a dispărut din peisajul fotbalistic, din pricina erorilor de comunicare și strategie ale președintelui Daniel Popa, Sportul Petrești este „speranța” celui mai potent municipiu din Alba.

În aceste condiții, fostul „principal” Ștefan Fogoroși a fost sacrificat, planurile fiind pentru un proiect mai amplu, în care să fie implicat și LPS Sebeș, unde Doru Oancea activeză profesional, ca și profesor și antrenor la grupele de juniori. Primele achiziții ar fi Ludwig (Performanța Ighiu), G. Oltean (Metalurgistul Cugir) și Buligă (LPS Sebeș), cei care au lucrat în trecut cu Doru Oancea.

Așadar, se anunță o luptă spectaculoasă în retur, întrucât și prima clasată, liderul Transalpina Șugag a mutat pe banca tehnică, instalându-l zilele trecute pe Ioan Marcu.

Dan HENEGAR

1 comentariu

Primaria sebes 22 ianuarie 2018 at 13:51

Au avut echipa gata promovata in liga 3
Au desfiintat echipa apoi vor alta
cred ca doar fac bani pentru ei si cam atat

Comentariile sunt oprite