Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Schimbări spectaculoase la Sportul Petrești! Doru Oancea – antrenor, primăria municipiului Sebeș se implică financiar la echipa de Liga a IV-a

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Schimbări spectaculoase la Sportul Petrești, ocupanta locului secund în Liga a IV-a Alba, formație care în retur va avea un nou antrenor principal, pe Doru Oancea, și va beneficia de susținerea financiară a primăriei din municipiul Sebeș!

Consilierii locali ai municipiului Sebeș sunt de acord să aloce bani în 2018 către formația din Petrești, în baza unui proiect de „sprijinire a sportului de masă”, condiția fiind în plan fotbalistic: aceea ca de destinele echipei să se ocupe Doru Oancea, antrenor care în vara trecută a câștigat cu Șurianu Sebeș barajul de promovare în Liga a 3-a. De asemenea, se vehiculează faptul că în primăvară Sportul Petrești să fie mutată la Sebeș, dar părțile nu au ajuns încă la un acord.

Am discutat aseară cu președintele Eugen Chirca și mi-a transmis ce s-a discutat la respectiva întâlnire. Din punctul meu de vedere nu ar fi nicio problemă dacă întrerupem colaborarea, dar nu este nimic bătut în cuie, nu am primit un punct de vedere oficial”, a menționat Ștefan Fogoroși.

„Pe mine nu m-a contactat nimeni în acest sens, deocamdată„, a spus Doru Oancea.

Deocamdată discuțiile sunt în faza incipientă, dar intențiile converg spre o colaborare în vederea realizării unei implicări a autorităților locale în fotbalul din Petrești.

Cum Șurianu Sebeș a dispărut din peisajul fotbalistic, din pricina erorilor de comunicare și strategie ale președintelui Daniel Popa, Sportul Petrești este „speranța” celui mai potent municipiu din Alba.

În aceste condiții, fostul „principal” Ștefan Fogoroși a fost sacrificat, planurile fiind pentru un proiect mai amplu, în care să fie implicat și LPS Sebeș, unde Doru Oancea activeză profesional, ca și profesor și antrenor la grupele de juniori. Primele achiziții ar fi Ludwig (Performanța Ighiu), G. Oltean (Metalurgistul Cugir) și Buligă (LPS Sebeș), cei care au lucrat în trecut cu Doru Oancea.

Așadar, se anunță o luptă spectaculoasă în retur, întrucât și prima clasată, liderul Transalpina Șugag a mutat pe banca tehnică, instalându-l zilele trecute pe Ioan Marcu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea