Rămâi conectat

Actualitate

Scandal violent pe o stradă din Sebeș. Tată și fiu, bătăușii amendați și cercetați penal

Bogdan Presecan

Publicat

în

Tată şi fiu din Sebeş riscă să fie cercetaţi penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe. Jandarmii au constatat că au bătut un bărbat.

Potrivit ofiţerului de Informare, Relaţii Publice şi Relaţii cu publicul, maiorul  Jurcoveţ Cosmin, “din primele verificări jandarmii au constatat că, pe fondul unor divergenţe mai vechi, I.Z. (56 de ani) şi fiul său, I.A.Z. (32 de ani) l-au lovit de mai multe ori cu pumnii şi picioarele pe un vecin în vârstă de 28 de ani. Cel din urmă se întorcea marţi, 22 aprilie a.c. de la serviciu şi, în jurul orei 23.00, pe o stradă din cartierul M. Kogălniceanu din municipiul Sebeş, a fost interpelat de cei doi agresori. Discuţiile în contradictoriu au degenerat într-un scandal şi, în scurt timp, violenţa verbală s-a transformat în violenţă fizică. Un martor la întregul incident a solicitat ajutor prin apel la 112, iar la faţa locului a intervenit în foarte scurt timp un echipaj din cadrul Secţiei de Jandarmi Sebeş. Jandarmii au acţionat de urgenţă pentru aplanarea conflictului şi au prevenit apariţia unor vătămări corporale. După ce i-au fost acordate primele îngrijiri medicale victima a fost îndrumată să urmeze calea legală în vederea tragerii la răspundere a celor care l-au bătut .

 În urma verificărilor efectuate de jandarmi,  I.Z. (56 de ani ) şi I.A.Z. (32 de ani) au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare totală de 400 de lei pentru că au provocat şi participat la un scandal într-un loc public. Totodată, existând suspiciunea rezonabilă a săvârşirii de către cei doi a infracţiunii de lovire şi alte violenţe, a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate, urmând ca documentul să fie înaintat Poliţiei Municipiului Sebeş, ca act de sesizare.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba, până miercuri după-masa: Averse torențiale, grindină, descărcări electrice și vânt puternic

Ziarul Unirea

Publicat

în

COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba, până miercuri după-masa: Averse torențiale, grindină, descărcări electrice și vânt puternic ANM a emis marți, 16 aprilie 2024, o atenționare meteo cod galben de furtuni în Alba, valabilă miercuri după-masa. Se vor semnala averse torențiale, grindină, descărcări electrice și vânt puternic. Citește și: Vremea se racește brusc în România. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea