Scandal pe legea pensiilor între actualul și fostul ministru al Muncii: Ce se va alege de majorările promise

Scandal pe legea pensiilor între actualul și fostul ministru al Muncii: Ce se va alege de majorările promise

Scandal la audierea ministrului desemnat al Muncii, Violeta Alexandru, care a fost marcată de dispute între
parlamentarii puterii şi cei ai opoziţiei. Fostul și actualul ministru al muncii și-au aruncat vorbe dure. Astfel că, Lia Olguța Vasilescu a insistat ca ministrul desemnat pentru portofoliul Muncii, Violeta Alexandru, să răspundă răspicat dacă va aplica Legea Pensiilor și dacă va mări punctul de pensie cu 40% de la data de 1 septembrie.

Scandal pe legea pensiilor!

INFORMARE COVID-19

Dialogul dintre cele două a fost unul aprig.”Vă rog să nu mai manipulați si să alertați populația că se întâmplă lucruri ascunse la Ministerul Muncii!” i-a spus Violeta Alexandru Liei Olguța Vasilescu.

Replica Liei Olguța Vasilescu a venit imediat: ”Doamnă, și dvs si domnul Orban ați spus același lucru: că vreți să operați modificări pe legea pensiilor!”

Ce vorbe și-au aruncat actualul și fostul ministru al Muncii

Violeta Alexandru a replicat: ”Am spus fără nicio legătură cu creșterea punctului de pensie”. Lia Olguța Vasilescu a rugat-o pe Violeta Alexandru să nu ridice tonul căci sunt într-o comisie parlamentară. Cât despre mărirea punctului de pensie, actualul ministru al Muncii a declarat:

”Am răspuns deja. Da, sunt mai multe semnale pe care le discutăm la casa de pensii, sunt chestiuni tehnice din lege care reclamă o intervenție. Problema nu este să facem o nouă lege, problema e că nu ne facem treaba pe legea pe care o avem”,

Lia Olguța Vasilescu i-a replicat Violetei Alexandru că legea o pot ”modifica oricând, și la noapte. ”Să dați 25 de OUG și să modificați această lege. De aceea vă întreb textual: cu 40% va crește punctul de pensie de la 1 septembrie? Sau aveti de gând să respectați legea de atunci și să măriți cu 20 la sută, cu 10, cu nimic? E foarte clară întrebarea mea!”, iar răspunsul actualului ministru al Muncii a fost: ”Răspunsul meu e foarte clar: intoxicați oamenii! Eu cu asta mă ocup la Ministerul Muncii, aplic legea”.

sursa: playtech.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...