Rămâi conectat

Curier Județean

SCANDAL la un local din Alba Iulia: Un bărbat și o femeie s-au luat la pumni pe Bulevardul Republicii

Ziarul Unirea

Publicat

în

La data de 27 august 2021, în jurul orei 21,30, în urma unui apel prin 112, polițiștii din Alba Iulia au intervenit în zona unui local public de pe B-dul Republicii din Alba Iulia, loc în care a fost semnat un scandal.

Din primele cercetări, a rezultat că între o femeie de 34 de ani, din Teiuș și un bărbat de 47 de ani, din Alba Iulia, ar fi avut loc un conflict spontan, împrejurare în care cei doi s-ar fi agresat reciproc, suferind leziuni corporale ușoare, fără să rămână internați în spital.

Față de aceștia, a fost întocmit dosar penal, pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar polițiștii i-au reținut, pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează

Ziarul Unirea

Publicat

în

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia se situează printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România, fiind al 6-lea cel mai frumos parc dendrologic din țară. Luna aprilie este momentul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea