Rămâi conectat

Curier Județean

SCANDAL la Ohaba: Un bărbat de 52 de ani, REȚINUT de polițiști după ce l-a bătut pe un alt bărbat în curtea unui bar

Ziarul Unirea

Publicat

în

SCANDAL la Ohaba: Un bărbat de 52 de ani, REȚINUT de polițiști după ce l-a bătut pe un alt bărbat în curtea unui bar

Poliţiştii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au reţinut un bărbat, din comuna Ohaba, care este cercetat pentru lovire sau alte violențe. L-ar fi agresat pe un alt bărbat, în timp ce se aflau în curtea unui bar din comună.

La data de 10 august 2021, poliţiştii Secției 7 Poliției Rurală Sebeș au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de un bărbat, de 52 de ani, din comuna Ohaba, care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 9 august 2021, în jurul orei 21.30, în timp ce se în curtea unui local public din comună, ar fi avut discuții contradictorii cu un bărbat de 42 de ani, din municipiul Timișoara, județul Timiș, care locuiește fără forme legale, în comuna Ohaba, împrejurare în care l-a agresat pe cel din urmă, provocându-i leziuni la nivelul capului.

Victima a fost transportată la spital, în stare de conștiență.

În cursul zilei de azi, 11 august 2021, bărbatul reținut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție

Bogdan Ilea

Publicat

în

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție Jandarmeria Română împlinește în acest an 174 de ani de la înființare, iar Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba a pregătit activități pentru publicul interesat. Cu prilejul sărbătoririi a 174 de ani de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea