Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Scandal la Alba Iulia pentru împărțirea tomberoanelor de gunoi. Patru bărbați sancționați de jandarmi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Patru bărbaţi care se certau pe o stradă din municipiul Alba Iulia au fost opriţi de jandarmi să-şi facă rău reciproc. Este vorba de un conflict spontan, izbucnit pe fondul consumului excesiv de alcool.

Potrivit Jandarmeriei Alba, “conflictul a fost semnalat duminică, 22 martie, în jurul orei 15.00, pe strada Livezii din municipiul Alba Iulia. Patru persoane care, se pare, îşi duc existenţa căutând prin gunoaie s-au înjurat, s-au ameninţat cu bătaia şi, până la sosirea jandarmilor, conform martorilor, s-au şi îmbrâncit deoarece doi dintre aceştia fuseseră surprinşi în preajma tomberoanelor dintr-o zonă revendicată  de ceilalţi.

Aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, bărbaţilor nu le-a păsat că violenţele aveau loc într-o zonă intens circulată şi nici ca la acestea participau în calitate de spectatori chiar şi copii.

Anunţat prin 112, un echipaj de jandarmerie a intervenit în foarte scurt timp, chiar în momentul în care cei patru culeseseră de pe jos obiecte contondente, posibil pentru a-şi pune în practică ameninţările şi a luat măsuri urgente pentru aplanarea conflictului. Scandalagii au fost opriţi şi identificaţi, doi dintre aceştia – B.M. (18 ani)  şi B.O. (28 de ani) – locuind în comuna Jidvei, judeţul Alba, unul – D.M. (36 de ani ) – în municipiul Alba Iulia şi unul – O.J. (63 de ani) – în Târgu Mureş. Au fost sancţionaţi contravenţional în funcţie de vinovăţie, doi cu câte o amendă în valoare de 200 de lei, iar doi cu câte un avertisment scris.

 Totodată, li s-a pus în vedere că, în caz de repetare a unui astfel de comportament, măsurile luate împotriva lor pot fi mult mai drastice, putând fi chiar de natură penală.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea