Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

SCANDAL la Alba Iulia: Doi frați s-ar fi amenințat și bătut în stradă. Au fost reținuți, pentru 24 de ore, de către polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi frați au fost reținuți de către polițiștii din Alba Iulia, după ce ar fi provocat un scandal și s-ar fi amenințat și lovit reciproc, pe o stradă din municipiu.

Poliţiştii din Alba Iulia au reţinut doi frați care sunt cercetați pentru violență în familie și tulburarea ordinii şi liniştii publice. Aceștia ar fi provocat scandal și s-ar fi amenințat și lovit reciproc, în timp ce se aflau pe o stradă din municipiu.

La data de 26 aprilie 2021, poliţiştii din Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru o 24 de ore, faţă de doi bărbați, de 31 și 40 de ani, din Alba Iulia, frați între ei, care sunt cercetați sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de violență în familie și tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în după-amiaza zilei de ieri, 26 aprilie 2021, în timp ce se aflau pe o stradă din Alba Iulia, și-ar fi adresat, reciproc, injurii și amenințări cu acte de violențe și s-ar fi lovit.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea