Rămâi conectat

Ştirea zilei

SCANDAL la Aiud: Doi bărbați care ar fi lovit un tânăr de 18 ani cu pumnii și picioarele, REȚINUȚI de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
SCANDAL la Aiud: Doi bărbați care ar fi lovit un tânăr de 18 ani cu pumnii și picioarele, REȚINUȚI de polițiști

Doi bărbați din Aiud au fost reținuți de polițiști după ce l-au agresat pe un tânăr, în timp ce se aflau în fața unui supermarket din municipiu. Bărbații sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburare a ordinii și liniștii publice. Vor fi prezentați în fața magistraților.

La data de 23 iunie 2021, poliţiştii din Aiud au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de doi bărbați, de 27 și 33 de ani, din Aiud, care sunt cercetați sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburare a ordinii și liniștii publice.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în noaptea de 19/20 iunie, în timp ce se aflau în fața unui supermarket din Aiud, ar fi agresat un tânăr, de 18 ani, din Aiud, aplicându-i lovituri cu pumnii și picioarele, tulburând ordinea și liniștea publică.

Potrivit certificatului medico-legal prezentat, tânărul are leziuni traumatice pentru a căror vindecare sunt necesare 4 – 5 zile de îngrijiri medicale.

În cursul zilei de azi, 23 iunie 2021, reținuții vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Directorul Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia, Daniel Fonoage, a câștigat definitiv procesul cu FSIE

Ziarul Unirea

Publicat

în

Directorul Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia, Daniel Fonoage, a câștigat definitiv procesul cu FSIE Daniel Fonoage, Directorul Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia, a câștigat definitiv procesul cu FSIE. Ieri, 18 aprilie, Judecătoria Alba Iulia a pronunțat soluția definitivă în procesul penal intentat de prof. Petru Damo, președintele Federației Sindicatelor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea