Rămâi conectat

Ştirea zilei

Scandal într-un sat din Alba: Bărbat trântit la pământ, iar altul bătut cu o bâtă. Agresorul, trimis în judecată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Scandal într-un sat din Alba: Bărbat trântit la pământ, iar altul bătut cu o bâtă. Agresorul, trimis în judecată

Un bărbat din Alba a fost trimis în judecată, după un scandal în Vălișoara, unde a dat de pământ cu o persoană, iar pe alta a lovit-o, în repetate rânduri, cu o bâtă.

La data de 21.04.2023, în jurul orei 11:00, inculpatul în timp ce se afla în extravilanul satului Vălișoara, a exercitat acte de violență asupra persoanei vătămate, prin aceea că a prins-o de gât și a trântit-o la pământ, după care a prins-o de bluză și a îmbrâncit-o, cauzându-i leziuni care au necesitat pentru vindecare un număr de 1-2 zile de îngrijiri medicale și, ulterior, i-a aplicat mai multe lovituri cu o bâtă în zona spatelui și a umărului celei de-a doua persoane vătămate, cauzându-i leziuni care au necesitat pentru vindecare un număr de 3-4 zile de îngrijiri medicale.

Citește și: A „spart” bani la păcănele, iar apoi a spart ecranul unui aparat: Bărbat din Alba, trimis în judecată, după un prejudiciu de peste 7.000 de lei

„În temeiul art. 346 alin. (1) Cod procedură penală, constată competenţa Judecătoriei Aiud, legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud la data de 29.09.2023, a administrării probelor în faza de urmărire penală şi a efectuării actelor de urmărire penală.

Dispune începerea judecăţii în cauza privind pe inculpat, pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe, prevăzută de art. 193 alin. (2) Cod penal (2 infracțiuni), cu aplicarea art. 38 alin. (1) Cod penal.”, se arată în hotărârea Judecătoriei Aiud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT rutier la Cugir: O șoferiță din oraș a accidentat o femeie care traversa neregulamentar și fără să se asigure

Bogdan Ilea

Publicat

în

ACCIDENT rutier la Cugir: O șoferiță din oraș a accidentat o femeie care traversa neregulamentar și fără să se asigure Un accident rutier a avut loc duminică la Cugir. O femeie de 76 de ani a fost lovită de un autoturism în timp ce traversa prin loc nepermis. La data de 25.02.2024, în jurul orei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea