Rămâi conectat

Ştirea zilei

A „spart” bani la păcănele, iar apoi a spart ecranul unui aparat: Bărbat din Alba, trimis în judecată, după un prejudiciu de peste 7.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

A „spart” bani la păcănele, iar apoi a spart ecranul unui aparat: Bărbat din Alba, trimis în judecată, după un prejudiciu de peste 7.000 de lei

Un bărbat din județul Alba a fost trimis în judecată, de către Judecătoria Blaj, după ce a spart ecranul unui aparat de jocuri de noroc, cauzând un prejudiciu de peste 7.000 de lei.

Prin actul de sesizare, s-a reţinut în sarcina inculpatului că, la data de 14.03.2022, în jurul orei 11:00, inculpatul s-a deplasat la o sală de jocuri de noroc, cu intenția de a juca la aparatele de jocuri electronice.

În aceeași zi, în jurul orei 11:17, inculpatul, enervat de faptul că a pierdut sume de bani la aparatul electronic utilizat, a aplicat o lovitură cu palma în ecranul tip touchscreen al acestuia, având ca urmare distrugerea ecranului și cauzarea unui prejudiciu societății comerciale în sumă de 7.317,19 lei, conform devizului privind cheltuielile necesare reparării.

Fiind audiat, în legătura cu fapta reținută în sarcina acestuia, inculpatul a recunoscut și a regretat comiterea faptei.

„În temeiul art. 346 alin.1 Cod procedură penală, constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Blaj, legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală din dosarul penal al Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, privind pe inculpat, trimis în judecată pentru săvârşirea infracțiunii de distrugere, faptă prev. și ped. de art. 253 alin. (1) din Codul Penal.

Dispune începerea judecăţii în cauza privind pe inculpat la rămânerea definitivă a prezentei încheieri”, se arată în hotărârea Judecătoriei Blaj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

„Îți dau 1.000 de euro, șefule”: Cum a încercat un șofer din Alba care a încercat să mituiască un polițist de la rutieră

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Îți dau 1.000 de euro, șefule”: Cum a încercat un șofer din Alba care a încercat să mituiască un polițist de la rutieră Un bărbat din Alba a fost condamnat de magistrații Tribunalului Alba la pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare, cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită. Citește și: Șoferul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea