Rămâi conectat

Actualitate

Scandal cu iz electoral la Avram Iancu

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

precizări din partea d-lui Sandu Heler, preşedintele PDL Avram Iancu

    Ca urmare a articolului apărut în ziarul Unirea din data de 07.05.2012 sub titlul „Liberalii din Alba îl acuză pe prefectul Bardan de abuz în serviciu” cu referire la acuzele aduse de PNL prin persoana candidatului la funcţia de primar din partea USL consilierului local PNG, Aurel Ciama, preşedintele PDL Avram Iancu, candidatul la funcţia de primar al comunei Avram Iancu şi primar în funcţie face următoarele precizări:
– în data de 02.05.2012 a avut loc o întâlnire cu consilierii PDL Avram Iancu, întâlnire la care nu a participat sub nicio formă doamna Monica Lazăr locţiitor al preşedintelui Biroului Electoral al Circumscripţiei Avram Iancu.
– întâlnirea a avut loc între orele 14,00 şi orele 18,00 iar această întâlnire nu a fost întreruptă de numitul Aurel Ciama deoarece nici măcar nu a intrat în sală.
– vreau să anunţ pe această cale că voi avea şi în continuare întâlnire cu toate partidele politice din comuna Avram Iancu, PRM, UNPR, Partida Romilor Pro-Europa, cu conducerea şi membrii PSD Avram Iancu şi cu liberalii autentici din comună. De asemenea voi avea întâlnire cu cetăţenii din toate satele pentru a le cunoaşte părerile, opiniile şi pentru a definitiva strategia pe următorii 4(patru) ani.
Nimeni şi nimic nu mă va opri să ascult părerile oamenilor, să-i sprijin în continuare aşa cum i-am sprijinit şi să-i asigur de tot respectul şi consideraţia mea.
Sugerez conducerii PNL Alba să verifice unele articole apărute în presă la adresa candidatului lor şi înainte a face afirmaţii vă rugăm să le verificaţi stându-vă la dispoziţie cu orice probleme şi nelămurire aveţi. Cu privire la acest aspect mai multe detalii veţi primii în timp util.
Vă mulţumim!

Cu consideraţie, Sandu HELER, preşedintele PDL Avram Iancu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba și alte zone din țară, până joi dimineața: Râurile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba și alte zone din țară, până joi dimineața: Râurile vizate Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis miercuri 8 mai 2024, o avertizare cod galben de inundații în Alba, valabilă până joi dimineața, la ora 8:00. Sunt prognozate scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea