Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

SCANDAL cu focuri de armă, în noaptea de Crăciun 2021, într-un sat din Alba. Ce „cadou” au primit mai mulți tineri din partea Judecătoriei Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

SCANDAL cu focuri de armă, în noaptea de Crăciun, într-un sat din Alba. Ce „cadou” au primit mai mulți tineri din partea Judecătoriei Blaj

Un scandal în care au fost implicati mai multi tineri a avut loc în satul Tătârlaua, în noaptea de Crăciun. Cearta a escaladat, fiind trase chiar și focuri de armă.

Din cercetările efectuate, s-a stabilit că la data de 25.12.2021, în jurul orei 02:00, trei tineri din satul Tătârlaua, în timp ce se aflau la colindat prin localitate, s-au deplasat la locuința unei fete, unde se aflau mai mulți tineri printre care și patru persoane din localitatea Buzd.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cele două grupuri au petrecut la locuința fetei, iar la un moment dat, gazda fiind deranjată de comportamentul băieților din localitatea Tătârlaua, care erau neinvitați, le-a cerut să plece.

Tinerii au plecat, iar după aproximativ o oră, unul dintre tinerii de la petrecere a ieșit afară din casă și a observat că un autoturism marca Renault, cu care s-au deplasat în localitatea Tătârlaua, avea cauciucurile tăiate, la trei roți. Acesta s-a întors în locuința unde avea loc petrecerea, iar după un timp, doi tineri au ieșit afară din casă pentru a-și suna părinții, pentru a le aduce cauciurile pentru a le putea schimba pe cele tăiate.

În timp ce se aflau în afara locuinței, pe stradă au apărut cei trei tineri care au fost dați afară de la petrecere, iar pe motiv că aceștia ar fi tăiat cauciucurile mașinii, cei doi tineri care se aflau la petrecere au intrat în conflict cu ceilalți trei băieți.

Astfel, unul dintre tineri i-a agresat fizic pe alți doi, lovindu-i cu un corp contondent, apoi a scos o armă cu care i-a amenințat că o sa tragă spre aceștia, iar la un moment dat a tras un foc de armă în plan vertical.

Apoi a încercat din nou să încarce arma, însă i-au căzut pe jos mai multe gloanțe, timp în care ce doi tineri au urcat în autoturismul marca Renault și au plecat până la ieșirea din localitatea Tătârlaua unde și-au așteptat părinții.

La momentul la care cei patru s-au urcat din mașină, un tânăr a lovit cu o bâtă geamurile laterale ale autoturismului, spărgându-le.

În aceeași zi, în jurul orei 20.00, tânărul s-a deplasat la locul unde a avut loc altercația și a căutat gloanțele care i-au căzut din arma pe care a avut-o asupra sa, însă nu le-a găsit și a plecat.

Fiind observat de doi martori, la scurt timp după ce a plecat tânărul, martorii s-au apropiat de acol loc pentur a vedea ce căuta tânărul și au găsit două cartușe nepercutate care purtau inscripția pe capsă SBP 7,65.

La data de 26.12.2021, cele două cartușe au fost predate organelor de poliție de către cei doi martori.

La data de 27.12.2021, organele de poliție au procedat la efectuarea unei cercetări la fața locului, ocazie cu care s-a stabilit că altercația dintre inculpați a avut loc pe strada Principală din localitatea Tătârlaua, loc în care martorii au identificat cartușele ridicate de organele de poliție.

Astfel, Judecătoria Blaj a condamnat tinerii la plata unor amenzi penale în valoare de 900 de lei, pentru săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice și condamnări la închisoare, de minim nouă luni, pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

Sentința nu este definitivă, putân fi atacată cu drept de apel în zece zile de la comunicare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece Săptămâna Mare = săptămâna în care viaţa unor suflete nu are valoare, într-un oraș din Alba. Scene şocante au fost surpinse miercuri, 1 mai, la Teiuș. Trei cățeluși […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea