Rămâi conectat

Ştirea zilei

Scanadalul KRONOSPAN Sebeș – Senatorul Pereș le răspunde angajaților companiei: Datoria mea este să apar legea şi exact asta voi face!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Răspuns  la Scrisoarea deschisă adresată de reprezentanţii angajaţilor KRONOSPAN Sebeş SA:

Chiar dacă subiectul Kronospan este unul ce a crescut constant în ultimul timp, nu cred că e cazul sa facem declaraţii la nervi, înfierbântaţi fiind de evoluţia evenimentelor.

Alexandru PeresCunosc foarte bine situaţia de la Kronospan şi tocmai de aceea am îndrăznit să mă exprim pe acest subiect, pe care l-am abordat, spre deosebire de alţii, încă de acum 7-8 ani, printr-o serie de întrebări şi Interpelări făcute de la tribuna Senatului, adresate responsabililor de la Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor.

M-am informat de fiecare dată pe acest subiect şi m-am consultat cu reprezentanţii actorilor organizaţionali implicaţi tocmai pentru că eu cred că vremea vizitelor de lucru în fabrici şi uzine a apus demult şi trebuie sa facem lucrurile într-un mod profesionist şi responsabil.

În calitate de senator al României, datoria mea este să apar legea şi exact asta voi face şi în cazul de faţă. Democraţia se bazează pe libertate, de aceea nu trebuie să uităm că libertatea fiecărui individ se sfârşeşte acolo unde începe libertatea altui individ. Tocmai despre acest principiu vorbim şi aici, unde trebuie să ne asigurăm că dezvoltarea economică, materială a unora, nu limitează dreptul la viaţă sănătoasă şi dezvoltare durabilă al altora.

Fireşte că ne dorim cu toţii dezvoltare economică, dar trebuie să ştim şi care este preţul acesteia şi dacă nu cumva câştigul pe termen scurt înseamnă cumva pierdere pe termen lung.

Tocmai de aceea trebuie să avem grijă ca legea sa fie respectată şi să fie dreaptă, în acord cu voinţa populară care o legitimează.

Deşi votul în România este secret, vă mulţumesc pentru încrederea pe care mi-aţi arătat-o la urne. Sunt sigur că unii dintre dumneavoastră chiar m-aţi votat, spre deosebire de domnul deputat Cristian Chirteş, pe care nu l-aţi putut vota pentru simplul motiv că a candidat în alt judeţ.

Tocmai de aceea vă asigur că îmi voi face corect datoria şi voi veghea ca legea să fie respectată şi în cazul Kronospan.

Cu respect şi disponibilitate pentru un dialog civilizat şi eficient pentru toţi,

Senator Alexandru PEREȘ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea