Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Economie

SC Unirea Pres SRL anunță finalizarea proiectului „Schimb de destinație din locuință în hotel și extindere pe orizontală și verticală”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

UNIREA PRES SRL, cu sediul in Municipiul Alba Iulia, România, Str. Decebal nr. 27,  județul Alba, cod poștal 510093, România, nr. de înregistrare la Registrul Comerțului nr. J1/336/1991, cod fiscal RO 1756666 anunță finalizarea implementării proiectului cu titlul: ”SCHIMB DE DESTINATIE DIN LOCUINTA IN HOTEL SI EXTINDERE PE ORIZONTALA SI VERTICALA”, Cod SMIS proiect: 114620, finanțat prin PROGRAMUL OPERATIONAL REGIONAL 2014-2020, Axa prioritara 2: Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici si mijlocii, Prioritatea de investiții 2.2 – Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor, Apelul de proiecte POR/102/2/2.

Obiectivele proiectului: Stabilirea ca unul dintre liderii de pe piața turismului hotelier din Alba Iulia a întreprinderii UNIREA PRES SRL; Construirea unui hotel și obținerea unui certificat de clasificare de 4*; Achiziționarea de dotări, echipamente și active necorporale în vederea desfășurării activităților de cazare și servicii conexe; Promovarea activităților hoteliere online și în cadrul târgurilor internaționale.

Perioada de implementare a Proiectului a fost de: 01.03.2017-31.07.2023.

Rezultate: Creșterea cifrei de afaceri a întreprinderii; Crearea a 6 locuri de munca pentru desfășurarea activităților hoteliere, cu contracte de munca pe perioada nedeterminata și normă întreagă; Inovarea de serviciu si proces a întreprinderii UNIREA PRES SRL

Valoarea totală contractată a proiectului este de 7.066.544,07 lei din care Asistență financiară nerambursabilă contractată este de 4.172.798 lei.

UNIREA PRES SRL
Municipiul Alba Iulia, România, Str. Decebal nr. 27, jud. Alba
Tel.: 0729399899
[email protected]
www.regio-adrcentru.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

De ce devine egld alegerea criptoentuziaștilor: avantaje și tendințe (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Lumea criptomonedelor este una extrem de complexă și nu mulți o înțeleg. Aceia care i-au descoperit, însă, tainele devin tot mai interesați de EGLD și rețeaua Elrond. Din ce în ce mai atractivă pentru investitori și pentru aceia pasionați de tehnologie, această monedă digitală a devenit cunoscută pentru inovația și pentru performanțele solide pe care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea