Rămâi conectat

Economie

SC IL TARTUFO ALBA SRL divizia cultivatorilor de trufe şi alune

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vă aşteaptă pentru sezonul de toamnă să investiţi minim dar pe lungă durată în culturi trufiere prin alun, stejar, carpen micorizat dar şi în cultura de alun din specii căutate pentru industria dulciurilor.
Ne găsiţi la târgul APULUM AGRARIA ce se desfăşoară în perioada 23-25 septembrie 2011, în spaţiul expoziţional din zona Pieţei Pascu – cartierul Cetate din Alba Iulia (spre SCHIT) unde puteţi afla detalii despre oferta noastră, vom avea expuşi puieţi de stejar, carpen şi alun micorizat cu trufe precum şi produse pe bază de trufe pentru restaurante pizzerii.
Vă aşteptăm la standul nostru unde pe perioada desfăşurării târgului veţi putea beneficia de o reducere de 10% pentru înfiinţarea culturilor trufiere şi de aluni.
Pentru detalii vizitaţi site-ul nostru www.iltartufoalba.ro sau sunaţi la nr. de tel. 0753729006, 0753572890, 0258812189.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Finanţare din fonduri europene de 400.000 de euro/fermă pentru utilaje noi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Finanţare din fonduri europene de 400.000 de euro/fermă pentru utilaje noi Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) se pregăteşte să lanseze o nouă măsură de finanţare cu fonduri europene pentru fermierii care vor să-şi cumpere utilaje noi. Sprijinul urmează să fie de maximum 400.000 de euro/fermă. Potrivit declaraţiei secretarului de stat în MADR, Sorin Moise, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea