Rămâi conectat

Curier Județean

SC ,,FINOTEX” Cugir îşi închide porţile. Aproape 100 de angajaţi au primit preaviz de concediere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După o activitate neîntreruptă de 12 ani, SC ,,Finotex” SRL Cugir, firmă de confecţii având ca obiect de activitate fabricaţia articolelor de îmbrăcăminte îşi încetează pe o perioadă nedeterminată activitatea de producţie.
Din cei 124 de salariaţi ai societăţii, 96 au primit în urmă cu câteva zile previzele de concediere de 15 zile lucrătoare. Au mai rămas în activitate doar angajaţii unităţii care sunt încadraţii într-un atelier de confecţii tâmplărie.
Firma se află situată într-o fostă cantină a SC UM Cugir, iar din 2001, anul înfiinţării a desfăşurat o activitate care promitea stabilitate şi locuri de muncă pentru localnici. În anul 2008 a înregistrat chiar un progres în ceea ce înseamnă cifra de personal, numărul salariaţilor ajungând la 218.
Din sursele pe care le deţinem, se pare că firma se confruntă cu dificultăţi în ceea ce priveşte desfacerea produselor, fapt ce a condus la acumularea de substanţiale datorii către terţi.

(C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea