Rămâi conectat

Curier Județean

Șase săptămâni de la plecarea la cele veşnice a deputatului moților, Corneliu Olar: Parastasul va fi oficiat sâmbătă, în comuna Horea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șase săptămâni de la plecarea la cele veşnice a deputatului moților, Corneliu Olar: Parastasul va fi oficiat sâmbătă, în comuna Horea

Sâmbătă, 19 martie 2022, la Biserica Ortodoxă din centrul comunei Horea, va avea loc parastasul de pomenire la șase săptămâni de la plecarea la cele veşnice a deputatului moților, Corneliu Olar.

„Cu aceeaşi mare durere şi tristeţe în suflet, anunţăm că se împlinesc 6 săptămâni de la plecarea la cele veşnice a dragului şi scumpului nostru tată, frate, socru şi bunic, deputat CORNELIU OLAR.

Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 19 martie 2022, la Biserica Ortodoxă din centrul comunei Horea, şi va fi oficiat de I.P.S. IRINEU, Arhiepiscopul Alba Iuliei, împreună cu un sobor de preoţi din zonă.

Sfânta Liturghie va începe la ora 9.00, iar de la ora 10.30 va avea loc slujba parastasului.

Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Nu te vom uita niciodată, dragul nostru, şi ne vom ruga pentru odihna sufletului tău bun, acolo sus, în Raiul ceresc, cât vom trăi! Familia”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO | Tania Stanca, tânăra șoferiță de taxi, și-a transformat pasiunea în meserie: „Fac asta pentru că îmi place să conduc”

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | Tania Stanca, tânăra șoferiță de taxi, și-a transformat pasiunea în meserie: „Fac asta pentru că îmi place să conduc” Într-un domeniu tradițional dominat de bărbați, Tania Stanca, o tânără de 27 de ani, își face loc cu succes ca șofer de taxi în Alba Iulia. Tania este șofer de taxi de 1 an în Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea