Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Săptămână decisivă pentru Industria Galda de Jos în ceea ce priveşte banca tehnică

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*În următoarele zile, Alin Hancăs va decide dacă va sta sau nu pe banca Industriei Galda de Jos în Liga a III-a.

Industria Galda de Jos-CS Ghiroda16După euforia promovării în eşalonul terţ al fotbalului românesc, oficialii echipei Industria Galda de Jos au început să pregătească strategia pentru abordarea următorului sezon, care se va juca la nivel profesionist. Calculele conducătorilor găldeni sunt puţin încurcate având în vedere că antrenorul Alin Hancăş nu a dat încă un răspuns în ceea ce priveşte numirea sa pe banca tehnică a echipei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Cel mai probabil domnul Hancăş va continua alături de noi. El ştie foarte bine echipa, cunoaşte condiţiile, au avut loc mai multe discuţii, însă rămâne să îşi dea acordul. Pe sfârşitul acestei săptămâni vom afla cu siguranţă dacă Alin Hancăş va fi sau nu pe banca echipei în Liga a III-a”, a declarat Marcel Georgiu – preşedintele Industriei Galda de Jos. După ce Hancăş va da răspunsul oficialilor din Galda, va fi pregătită reunirea, amicalele şi bineînţeles câteva transferuri. „Aşteptăm să se clarifice situaţia antrenorului, iar apoi vom începe tratativele cu câşiva jucători pe care îi dorim la echipă în noul sezon. Avem ceva contacte, am vorbit cu mai mulţi fotbalişti, însă ne dorim să transferăm jucători de maxim 26 de ani pentru a păstra acest aspect în ceea ce priveşte vârsta scăzută la echipă”, a spus Marcel Georgiu. Echipa care a adus faimă atât comunei Galda de Jos, cât şi judeţului Alba avea programat sâmbătă „cheful” de sărbătorire a promovării în „fotbalul mare”. Din cauză că mai mulţi fotbalişti aveau programate alte activităţi în acea zi, banchetul găldenilor a fost amânat pentru vinerea aceasta, cu începere de la ora 19.00 la restaurantul Bleumarin.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea