Săptămână „bogată” pentru polițiștii din județul Alba. Sute de amenzi, zeci de permise reținute și certificate de înmatriculare retrase

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

În cadrul unei acțiuni care a avut loc în cursul săptămânii trecute, polițiștii din județul Alba au aplicat un număr de peste 550 de amenzi și au reținut 23 de permise de conducere într-o activitate care a avut ca scop creșterea siguranței rutiere.

În perioada 19 – 22 august 2019, poliţiştii rutieri din judeţul Alba, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică, au desfăşurat o acţiune ce a avut ca scop creşterea siguranței rutiere şi combaterea infracţiunilor şi contravențiilor comise de către participanţii la traficul rutier.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Poliţiştii au constatat şi sancţionat 552 de abateri de natură contravenţională, din care 157 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 6 pentru neacordare de prioritate pietonilor, 6 pentru neacordare de prioritate vehiculelor, 76 pietonilor care s-au angajat în traversări prin loc nepermis, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Au fost reţinute 23 de permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 69.840 lei.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419