Sănătatea Cluj – CS Ocna Mureș, în etapa a 4-a a Ligii a 3-a | “Scapă cine poate”…

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Etapa a 4-a a Seriei 9-a a Ligii a 3-a, opune sâmbătă, de la ora 15.00, la Jucu, ultimele două clasate, Sănătatea Cluj și CS Ocna Mureș, formații ce au înregistrat eșecuri pe linie în această toamnă.

Și este clar că ambele vor să profite de acest meci direct pentru a puncta, o victorie însemnând și o lovitură directă dată contracandidatei la evitarea retrogradării.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Va fi o dispută «care pe care», o mini-finală între două echipe rănite după aceste trei meciuri. Este clar că ne dorim să luăm puncte, să fim noi cei bucuroși la finele partidei, una extrem de importantă”, a spus antrenorul Gabriel Cotoară, ce nu se va baza pe Coltor (probleme medicale cauzate de coronavirus, așteaptă rezultatele retestării).

Cu D. Matei, Ciupe și Ceaca cei mai periculoși jucători, “virușii verzi” au pierdut precedentul joc acasă, 1-3 cu Unirea Alba Iulia. Ocnamureșenii caută să-și întărească lotul, vizând să înregimenteze până la ora meciului, trei juniori, toți fundași. Unul dintre aceștia este apărătorul central George Cioban (ce va fi împrumutat de la Gaz Metan Mediaș, în vară pregătindu-se o perioadă cu Industria Galda), alături de aiudeanul Carlos Lazăr (United Bucharest, ce joacă fundaș dreapta).

Dan HENEGAR